EAT C-Sharp +10" raménko C-Note/gramofon/carbon

Špičkový jednomotorový gramofon, masivní sendvičový talíř o průměru 300mm. Šasí gramofonu je vyrobené z MDF kompozitu o vysoké tuhosti, sub šasí je vyrobené z karbonových vláken osazené na tlumících podložkách. Unikátní 10" raménko C-Note, v kterém se nachází speciální mazivo na bázi křemíku, které snižuje vibrace o více než 50%. Bez osazené přenosky, možnost doobjednat ručně vyráběný plexy kryt.
Více informací
Výrobce: EAT
EAN: 9120065180279
Cena za: ks
MOC cena: 109 990 Kč s DPH
MOC cena: 90 901 Kč bez DPH

Dotaz k produktu
Jméno
Telefon
E-mail
Dotaz
Popis
Parametry
Ke stažení

EAT C-Sharp +10" raménko C-Note

 

E.A.T. C-Sharp je opravdu ostrý gramofon. Úspěch modelu E-Flat inspiroval značku E.A.T. k vytvoření ještě elegantnějšího a tenčího gramofonu.

V éře uhlíkových vláken, termoplastických elastomerů a dalších moderních materiálů měli konstruktéři E.A.T. při navrhování ultraplochého gramofonu docela volné ruce.

 

Nízkoprofilové základní šasi je vyrobené z MDF desek s nejvyšší hustotou. Když je základna takhle plochá, perfektně sedí na prakticky jakémkoli povrchu.

Osadili ji supertichým motorem 10 tlumicími nožkami z termoplastického elastomeru (TPE), což je špičkový, moderní materiál, který pohlcuje energii a má tlumicí účinky.

 

Kuželové sloupky z TPE nesou sendvičovou konstrukci subšasi z uhlíkových vláken a MDF, která se vyznačuje mimořádnou pevností.

E.A.T. C-Sharp se dá skvěle zkombinovat s naším novým 10palcovým raménkem C-Note.

 

Šířka (mm) 500
Výška (mm) 115
Hloubka (mm) 435
Barva carbon
Konstrukce gramofon manuální, raménko 10" C-Note