Q Acoustics Q Concept 300 repro regál/bílá/světlý dub bez stojanu Tensegrity - pár

Dvoupásmové regálové reprosoustavy Concept 300
Více informací
Výrobce: Q Acoustics
EAN: 5036694045886
Cena za: pár
MOC cena: 69 990 Kč s DPH
MOC cena: 57 843 Kč bez DPH

Dotaz k produktu
Jméno
Telefon
E-mail
Dotaz
Popis
Parametry
Ke stažení

Concept 300

 

Nové regálové reprosoustavy Concept 300 mají nekompromisní high-endovovou senvičovou konstrucí spočívající ze třech vrstev vzájemně spojených gelovou vrstvou, tato konstrukce zabraňuje nežádoucím rezonancím.

Mistrně navržený tvar a nové konstrukce podtrhuje dokonalá povrchová úprava která se snoubí s mistrným zvukem, který je velice libozvučný a to bez ztráty detailů v celém jeho spektru.

Concept 300 jsou nesmírně elegantní reprosoustavy jejich součástí jsou i nekompromisní stojany - svým vnějším moderně-luxusním pojetím, ale i svým sametově dospělým zvukovým podáním, které svou dávkou muzikálnosti přináší klidné, nekonfliktní a přesto hluboké hudební zážitky.

Zvukový projev je spíše decentně audiofilský, bez efektů, bez dramatu a s klidným nadhledem.

 

Jejich skvostná prostorovost pak ještě umožní postavit je i poměrně daleko od sebe, což se v lecjakém moderním interiéru může hodit.

Concept 300 jsou zábavné, příjemné regálové reprosoustavy, nehrající si na analytické studiové stroje, ale nabízející muzikální zážitky, ať už posloucháte pěkně nahlas rockovou pecku, nebo v podvečer v příšeří necháváte bublat uvolněný jazzík.

Značce Q Acoustics se úspěšně daří zvyšovat řemeslnou i zvukovou kvalitu produktů s každým novým modelem značky.

Nádherně dílensky zpracované regálové reprosoustavy u kterých jsou součástí balení i nekompromisní stojany. Reproduktory se vyrábějí v celkem třech barevných variantách. Nejlépe je přesvědčit se na vlastní oči a uši.

 

Šířka (mm) 220
Výška (mm) 355
Hloubka (mm) 400
Barva bílá/světlý dub
Konstrukce 2-pásmová regálová reprosoustava
Osazení 1x 165mm woofer + 1x 28mm výškový měnič
Impedance 6 Ohm
Frekvenční rozsah 55 - 30 000 Hz
Citlivost 84 dB
Dělící frekvence 2.5 kHz